Παγωνιά σε όλη τη χώρα: Συνεφιά με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Παγωνιά σε όλη τη χώρα: Συνεφιά με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρυώνει κι άλλο ο καιρός, αφού ο υδράργυρος θα πέσει κατά τόπους στους 8 βαθμούς Κελσίου. Σποραδικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές στα βόρεια της χώρας.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα παροδικών βροχών τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ