Παγώνει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις - iefimerida.gr

Παγώνει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται ο χειμωνιάτικος καιρός, αφού σήμερα Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση, ενώ προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και πρόσκαιρες χιονοπτώσειςστα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι οι οποίες αργότερα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως τις βραδινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με παροδικές βροχές, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ