Αδωνις: Καλοδεχούμενη η μήνυση - Περίμενα όμως να μου την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αδωνις: Καλοδεχούμενη η μήνυση - Περίμενα όμως να μου την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαλοδεχούμενη η μήνυση, ήταν το πρώτο σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη, μόλις πληροφορήθηκε τη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε σε βάρος του ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο». Λίγο αργότερα, μιλώντας στη βουλή, αποκάλυψε ότι δέχεται πιέσεις από φαρμακοβιομηχάνους, για να μην περάσει η τροπολογία.

«Είναι ένα πολύ χαρμόσυνο νέο για να καταλάβει ο κόσμος με ποιους έχουμε να κάνουμε», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του στον Alpha και έστρεψε στη συνέχεια τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο και να θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, την Τετάρτη έχω μια ψηφοφορία και εγώ περιμένω η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας- η οποία δηλώνει μάλιστα ότι είναι αριστερή- να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να πάρουμε χρήματα από τη βιομηχανία αντί να τα πάρουμε από τους πολίτες»..

Όσον αφορά τη μήνυση αυτή καθεαυτή, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε έκπληκτος, γιατί όπως είπε, δεν κατηγόρησε τον ραδιοσταθμό ότι έκανε κάτι παράνομο. «Εγώ», τόνισε, «κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ για συναλλαγή. Εάν λοιπόν κάποιος πρέπει να μου κάνει μήνυση και αγωγή, αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έστω κι έτσι καλοδεχούμενη», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Αδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τροπολογίας των φαρμάκων και αποκάλυψε ότι δέχεται ισχυρές πιέσεις από φαρμακοβιομηχάνους για να μην περάσει η τροπολογία την Τετάρτη.Λίγο αργότερα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο

«Εγώ ξέρω τι πιέσεις έχω δεχθεί μέχρι τώρα από τους φαρμακοβιομηχάνους για να μην περάσει η τροπολογία», είπε ο υπουργός Υγείας χαρακτηριστικά και απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, πρόσθεσε: «Αν ψηφίσει την Τετάρτη όχι, αυτή η ψήφος θα συνοδεύει τον ΣΥΡΙΖΑ μια ζωή».

Παράλληλα, ανέφερε ότι τα 3/4 της τροπολογίας αφορά μειώσεις φαρμάκων από ξένες πολυεθνικές και μόνο το 1/4 από ελληνικές και μάλιστα κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ αν δεν έχουν καταλάβει την τροπολογία, να τον καλέσουν αύριο το πρωί στην Κουμουνδούρου για να τους την εξηγήσει γραμμή- γραμμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ