Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά - iefimerida.gr

Κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με παγωνιά ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα, ενώ προβλέπονται και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες με χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στις νοτιότερες περιοχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ