Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα από την σφοδρή νεροποντή - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα από την σφοδρή νεροποντή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή παρέμεινε για αρκετές η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, μεταξύ Π. Ράλλη και Χαμοστέρνας, λόγω συγκέντρωσης υδάτων από τη νεροποντή που πλήττει από το πρωί την Αττική ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε όλο το λεκανοπέδιο. Επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας έγινε και στον παράδρομο του Κηφισού στο τμήμα της Ιεράς Οδού προς Πειραιά.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς πριν από μια περίπου, ώρα που είχε κλείσει νωρίτερα λόγω της σφοδρής νεροποντής, ενώ ανοικτός είναι πλέον και ο παράδρομος του Κηφισσού, στο τμήμα της Ιεράς Οδού.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα, στα Πατήσια, στο Χαλάνδρι, στο Ηράκλειο και στη Φιλοθέη καθώς και για αντλήσεις υδάτων κυρίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Κυψέλη, στη Νέα Σμύρνη και άλλες περιοχές.

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ