Κρυώνει ο καιρός: Συννεφιά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Κρυώνει ο καιρός: Συννεφιά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειμωνιάτικος ο καιρός και σήμερα Σάββατο, αφού προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια όπου ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με παροδικές βροχές στα νότια κυρίως στα θαλασσιά τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα Δωδεκάνησα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ