Μπλόκο στη μαφία των παρκαδόρων που δρουν στα νυχτερινά κέντρα - iefimerida.gr

Μπλόκο στη μαφία των παρκαδόρων που δρουν στα νυχτερινά κέντρα

Μπλόκο στη μαφία των παρκαδόρων που δρουν στα νυχτερινά κέντρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρένο στη «μαφία των παρκαδόρων» που δραστηριοποιείται στα νυχτερινά κέντρα, καταλαμβάνοντας όλους τους ελεύθερους χώρους στάθμευσης, προκειμένου να παρκάρουν τα αυτοκίνητα των πελατών τους με το ανάλογο, βέβαια, αντίτιμο.

Την Παρασκευή, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων από την Τροχαία, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, συνελήφθησαν εννέα άτομα (οκτώ Ελληνες και ένας αλλοδαπός). Από αυτούς οι τέσσερις ήταν υπεύθυνοι καταστημάτων και οι πέντε παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως καρέκλες, Ι.Χ. οχήματα και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ