Ο Κασιδιάρης τώρα κάνει το καλό παιδί: Στη ΧΑ διαγράφουμε όσα μέλη χτυπούν αλλοδαπούς - iefimerida.gr

Ο Κασιδιάρης τώρα κάνει το καλό παιδί: Στη ΧΑ διαγράφουμε όσα μέλη χτυπούν αλλοδαπούς

Ο Κασιδιάρης τώρα κάνει το καλό παιδί...: Στη ΧΑ διαγράφουμε όσα μέλη χτυπούν αλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε μία προσπάθεια να αλλάξει τους τόνους και τα μηνύματα που έχει περάσει η Χρυσή Αυγή, υποστήριξε πως η οργάνωση δεν είναι ναζιστικό κόμμα, δεν χαιρετά ναζιστικά, καταδικάζει κάθε πράξη βίας και διαγράφει όσα μέλη χτυπούν αλλοδαπούς.Μιλώντας στο Star δήλωσε μάλιστα ... αγανακτισμένος: «Αν είναι δυνατόν κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να υποκινήσει σε πράξεις βίας».

Με αφορμή ερώτηση για το χαρακτηρισμό «υπάνθρωποι» που έχει χρησιμοποιήσει η Ελένη Ζαρούλια για τους μετανάστες, από το βήμα της Βουλής, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απάντησε ότι «χαρακτήρισε έτσι αυτούς που σε πιάνουν στην οδό Αχαρνών αν φοράς έναν χρυσό σταυρό και σε μαχαιρώνουν για να στον πάρουν». Αναφέρθηκε μάλιστα σε μια προσωπική του ιστορία:«Στάθμευα το αυτοκίνητό μου στα Εξάρχεια και ο ιδιόκτητης του πάρκινγκ ήταν από την Αλβανία. Πηγαίνοντας να το πάρω είδα ότι ήταν πλυμένο και δεν δεχόταν τα χρήματα που του έδινα. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε γιατί σε εκτιμώ και γιατί αυτό που κάνεις, πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ