Αυτός είναι ο άνδρας που οι Αρχές πιστεύουν ότι απήγαγε την μικρή Μαντλίν [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άνδρας που οι Αρχές πιστεύουν ότι απήγαγε την μικρή Μαντλίν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φωτογραφία ενός έγχρωμου άνδρα που θεωρείται ως ένας από τους βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακ Καν έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές.

Το όνομα του είναι Ευκλείδης Μοντέϊρο και μέχρι το 2006 δούλευε στο ξενοδοχείο της Πορτογαλίας όπου είχε επιλέξει να περάσει τις διακοπές της η οικογένεια των Μακ Καν την Ανοιξη του 2007.

Ο Μοντέιρο απολύθηκε από το ξενοδοχείο το 2006, ένα χρόνο δηλαδή πριν χαθεί η Μαντλίν, γιατί η διοίκηση του ξενοδοχείου τον είχε πιάσει να κλέβει κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα πελατών από τα δωμάτιά τους για να τα πουλήσει και να πάρει ναρκωτικά.

Οι Αρχές τον θεωρούν ως έναν από τους βασικούς υπόπτους για την απαγωγή της Μαντλίν. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε κλέψει το παιδί ως μια κίνηση εκδίκησης προς το ξενοδοχείο από το οποίο είχε απολυθεί.

Οι αρμόδιες Αρχές οδηγήθηκαν στον Μοντέιρο μέσω των στιγμάτων της κινητής τηλεφωνίας, αφού από την άρση του απορρήτου διαπιστώθηκε ότι την ημέρα της εξαφάνισης της Μαντλίν, ο 40χρονος βρισκόταν γύρω από το ξενοδοχείο.

Ενας φίλος του, σύμφωνα με τη Daily Mail, δηλώνει ότι ο Μοντέιρο πήγαινε στο ξενοδοχείο, όπου ήξερε τα κατατόπια και έκλεβε τιμαλφή και άλλα αντικείμενα από τα δωμάτια, τα οποία εν συνεχεία πωλούσε για να αγοράζει ναρκωτικά.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, στο πόρισμα που έχει συντάξει η πορτογαλική αστυνομία σημειώνεται, επίσης, ότι πιθανότατα ο Μοντέιρο σκότωσε την Μαντλίν, καθώς φοβήθηκε από την έκταση που πήρε η υπόθεση και θέλησε να την εξαφανίσει μια για πάντα.

Η σημαντικότερη λεπτομέρεια στην υπόθεση με τον Μοντέιρο, είναι βέβαια, ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2009, με αποτέλεσμα η έρευνα να μην μπορεί να προχωρήσει σε βάθος όσο αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αυτός είναι ο άνδρας που οι Αρχές πιστεύουν ότι απήγαγε την μικρή Μαντλίν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ