Aλκαλική δίαιτα: Το αδυνάτισμα είναι θέμα... χημείας - iefimerida.gr

Aλκαλική δίαιτα: Το αδυνάτισμα είναι θέμα... χημείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο hot πρόγραμμα απώλειας βάρους στον πλανήτη ρυθμίζει το pH του οργανισμού και υπόσχεται να μας βοηθήσει να χάσουμε τα περιττά κιλά γρήγορα και υγιεινά.


Ενα μόλις tweet ήταν αρκετό να κάνει τους πάντες να μιλούν και πάλι για την αλκαλική δίαιτα, το επιστημονικά τεκμηριωμένο πλάνο απώλειας βάρους που έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο αιώνα.
«Λατρεύω αυτό το βιβλίο μαγειρικής με τις υγιεινές συνταγές» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αναρτώντας παράλληλα το εξώφυλλο της έκδοσης Honestly Healthy: Eat with your Body in Mind, The Alkaline Way (Πραγματικά υγιεινό: Καταναλώστε τροφές που κάνουν καλό στο σώμα σας, σύμφωνα με την αλκαλική διατροφή, εκδ. Jacqui Small LLP).

Το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες celebrities, ανάμεσά τους οι Τζένιφερ Άνιστον, Κίρστεν Ντανστ, Μιράντα Κερ και πρόσφατα ένα ακόμη Spice Girl, η Mel C. Σε χρόνο ρεκόρ η συγκεκριμένη δίαιτα έγινε η νέα μανία του Χόλιγουντ, ενώ οι συγγραφείς του παραπάνω βιβλίου, η διατροφολόγος Βίκι Έντγκσον και η σεφ Νατάσα Κόρετ, το είδαν να σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις των μπεστ σέλερ.

Ποιο είναι το δυνατό της χαρτί; Σε αντίθεση με τις εξαντλητικές μεθόδους στις οποίες μας έχουν συνηθίσει οι σταρ, αυτή στηρίζεται σε επιστημονικές μελέτες, ποντάρει στα λαχανικά, τους ξηρούς καρπούς και τους φυσικούς χυμούς, δεν απαιτεί στερήσεις και υπόσχεται πολλά: άφθονη ενέργεια, ονειρεμένες αναλογίες, νεανικό δέρμα, στιλπνά μαλλιά, ακόμη και βελτίωση της μνήμης. Και όλα αυτά καταναλώνοντας υπέροχα πιάτα, ακόμη και τα αγαπημένα μας γλυκά. Οι υποστηρικτές της μιλούν για ένα πλάνο που μοιάζει περισσότερο με τρόπο ζωής, παρά με μία ακόμη δίαιτα της μόδας και το οποίο θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε μια και καλή τις διατροφικές μας συνήθειες. Και σίγουρα δεν υπάρχει ιδανικότερο timing για να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο από το φθινόπωρο...Πηγή περιοδικό Elle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ