H τσάντα που απειλεί να γκρεμίσει από το βάθρο την Birkin της Hermès - Η τιμή της... 325 δολάρια [εικόνα] - iefimerida.gr

H τσάντα που απειλεί να γκρεμίσει από το βάθρο την Birkin της Hermès - Η τιμή της... 325 δολάρια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη από τη δόξα της διάσημης Birkin bag του οίκου Hermes φιλοδοξεί να κλέψει μια νέα τσάντα, πολύ πιο οικονομική για την απόκτηση της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται ατελείωτες λίστες προπαραγγελίας.

Πρόκειται για την πρώτη δερμάτινη τστάντα που λανσάρει ο οίκος Everlane και την οποία ήδη -ενώ δεν έχει κυκκλοφορήσει ακόμη- έχουν παραγγείλει, μέσα σε μια εβδομάδα, 7.500 γυναίκες.

Το όνομα της νέας τσάντας Petra και κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη: Magazine ($325), Market ($365), καιPortfolio ($425).

'Θεωρούμε ότι έχει ήδη γίνει τόσο δημοφιλής, διότι πρόκειται για υψηλής ποιότητας δέρμα, κλασικές σιλουέτες και χρώματα' λέει ο εκπρόσωπος τύπου της Everlane, ο οποίος τόνισε πως θα κυκλοφορήσουν 1,000 τσάντες Petra σε περιορισμένη έκδοση για τις αρχές του 2014. 'Φτιάχνονται σε ένα εκπληκτικό εργοστάσιο στην Ιταλία όπου κατασκευάζονται οι περισσότερες πολυτελείς τσάντες και πωλούνται με υψηλό markup - κάτι που εμείς δεν κάνουμε» προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ