Ο Αστερίξ σε νέες περιπέτειες: Καινούργιο κόμικ με τον αγαπημένο ήρωα 8 χρόνια μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αστερίξ σε νέες περιπέτειες: Καινούργιο κόμικ με τον αγαπημένο ήρωα 8 χρόνια μετά [εικόνες]

Ο Αστερίξ σε νέες περιπέτειες: Καινούργιο κόμικ με τον αγαπημένο ήρωα 8 χρόνια μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 8 χρόνια απουσίας ο αγαπημένος Γαλάτης ήρωας επιστρέφει με νέο κόμικ. Το 35ο άλμπουμ με τις περιπέτειες του Γαλατικού χωριού «που αντιστέκεται και θα αντιστέκεται πάντα στους κατακτητές» κυκλοφόρησε ήδη σε 15 χώρες και σε 23 γλώσσες, μεταξύ των οποίων στα Σκωτσέζικα, στα Γαλλικά και τα Ισπανικά.

Η νέα περιπέτεια του Αστερίξ, στέλνει τον ξανθό ήρωα στην αρχαία Σκωτία να βοηθήσει τους Πίκτες να πλεμήσουν τους δικούς τους επίδοξους κατακτητές, ωστόσο το καινούργιο αυτό άλμπουμ δε θα γίνει με σκίτσα του 86χρονου πια Ουντερζό, ενώ την υπογραφή τους σε αυτό το νέο άλμπουμ βάζουν ο σεναριογράφος Ζαν-Ιβ Φερί και ο σκιτσογράφος Ντιντιέ Κονράντ.

Στην ιστορία ο Αστερίξ και ο Οβελίξ καθώς ψάχνουν στην παραλία για στρείδια συναντούν έναν μυώδη, κοκκινομάλλη Πίκτη, τον Μακ Ολοχ, που είναι ερωτευμένος με την ωραία Καμομίλα την οποία απήγαγε ο προδότης Μακ Αμπι. Οι δυο φίλοι θα ακολουθήσουν τον Μακ Ολοχ στη Σκωτία όπου θα γευτούν το μαγικό φίλτρο των Πικτών, το ουίσκι, θα συναντήσουν το τέρας του Λοχ Νες και θα «μοιράσουν μπούφλες» για μία ακόμα φορά σε Ρωμαίους λεγεωνάριους. Φυσικά, όπως κάθε άλμπουμ Αστερίξ, έτσι και αυτό θα τελειώσει με ένα μεγάλο γλέντι στο Γαλατικό χωριό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ