Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ - Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον και οι λιγοστοί καλεσμένοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ - Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον και οι λιγοστοί καλεσμένοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από τρεις μήνες έκανε ο ο πρίγκιπας Τζορτζ. Οι επτά νονοί του του έδωσαν το όνομά του σε μια τελετή που έγινε σε στενό κύκλο.

Στις πρώτες φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail διακρίνεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να κρατά στην αγκαλιά του τον πρίγκιπα Τζορτζ με την Κέιτ Μίντλετον να στέκεται δίπλα του φανερά συγκινημένη.

Νονοί του τρίτου διαδόχου του βασιλικού θρόνου ήταν o συμφοιτητής του ζευγαριού Oliver Baker, η καλή φίλη της Kate, Emilia Jardine - Paterson, o Earl Grosvenor, o Jamie Lowther - Pinkerton, η Julia Samuel, ο William van Cutsem και η ξαδέλφη του William, Zara Tindall.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν οι στενοί συγγενείς και οι στενοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί tea party.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ