H Τζένιφερ Λόπεζ τα βάζει με τα ανορεξικά πρότυπα του lifestyle - iefimerida.gr

H Τζένιφερ Λόπεζ τα βάζει με τα ανορεξικά πρότυπα του lifestyle

H Τζένιφερ Λόπεζ τα βάζει με τα ανορεξικά πρότυπα του lifestyle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθετική σε όσους ασχολούνται με το βάρος της εμφανίζεται η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη συνέντευξη της λέγοντας απροκάλυπτα «σκ@στε πια με το βάρος μου»

Μιλώντας στο Cosmopolitan, η ηθοποιός λέει ότι έχει πάντα παρέμεινε δυνατή απέναντι στην κριτική, αλλά δεν ήταν πάντα εύκολο .

«Τα πρώτα χρόνια, η οικογένειά μου πραγματικά με έκανε να αγαπώ το ποια είμαι και πώς δείχνω» δήλωσε η J. Lo «Το σώμα μου δεν ήταν τίποτα το συνηθισμένο στη γειτονιά μου.»

«Οταν ξεκίνησα στην τηλεόραση, οι άνθρωποι , ακόμη και ο διευθυντής μου εκείνη την εποχή, μου ζητούσαν να κάνω ένα σωρό αλλαγές. Αλλά έπρεπε να σταθώ και να πω ''δεν υπάρχει τίποτα λάθος με μένα ή το σώμα μου, εσύ είσαι αυτός που έχει το πρόβλημα''»

«Οταν μπορείτε να πιστεύετε εσείς πραγματικά, τότε ξαφνικά και οι άλλοι άνθρωποι αρχίζουν να το πιστεύουν πολύ.»

Φυσικά , βοηθά επίσης να έχετε μια ισχυρή, υποστηρικτική οικογένεια. Η Λόπεζ το έχει καταλάβει και τους ευχαριστεί για αυτό.

«Αγαπώ την οικογένεια που μεγάλωσα, τη δύναμη και το πάθος και την καρδιά με την οποία με μεγάλωσαν και στη συνέχεια τον τρόπο που με ανέθρεψαν - η έντονη αγάπη που μου δείχνουν ».

Ολα αυτά και ακόμη περισσότερα στη συνέντευξη της Λόπεζ στο Αμερικάνικο Cosmopolitan Nοεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει 29 Οκτώβρη και στο οποίο η σταρ κοσμεί το εξώφυλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ