Ρωσίδες σκίζουν τα ρούχα τους για τον Πούτιν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρωσίδες σκίζουν τα ρούχα τους για τον Πούτιν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στις διάφορες ομάδες που προωθούν την νέα υποψηφιότητα του Πούτιν για την προεδρία της Ρωσίας το 2012 υπάρχει μία που θα κάνει σίγουρα αίσθηση. Ο «Στρατός του Πούτιν», μια ομάδα σε ένα ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καλεί τις Ρωσίδες να δείξουν την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρωθυπουργό σκίζοντας κυριολεκτικά τα ρούχα τους! Η διαδικτυακή καμπάνια περιλαμβάνει σχετικό βίντεο και λανσαρίστηκε από άγνωστους υποστηρικτές του Ρωσου προέδρου που έχουν προφανώς στόχο να τον ενισχύσουν στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ρωσίας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube εμφανίζονται τρεις Ρωσίδες να ανακοινώνουν έναν διαγωνισμό στον οποίο όμορφες κοπέλες καλούνται να σκίσουν κάτι για τον Πούτιν και να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, με έπαθλο ένα iPad. Η πρωταγωνίστρια συναντά δύο φίλες της να κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας προκλητικά μπλουζάκια με την επιγραφή «Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν» και το βίντεο τελειώνει με τις κοπέλες να σκίζουν πραγματικά τα μπλουζάκια τους.

Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία είναι προγραμματισμένες για 2012 και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα ξαναδιεκδικήσει την προεδρία από τον νυν πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ