Ο μικρός «σφίχτης» γίνεται μόδα - iefimerida.gr

Ο μικρός «σφίχτης» γίνεται μόδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, ο 7χρονος Giuliano Stroe, περνά το περισσότερο χρόνο του σηκώνοντας βάρη, κάνοντας ασκήσεις και σμιλεύοντας το κορμί του που ακόμα βρίσκεται στην ανάπτυξη. Τα βίντεο του μικρού Giuliano έχουν εκατομμύρια hits στο youtube, ενώ το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο ενός μικρού hulk, που μπορεί να καταφέρει τα ακατόρθωτα. Ο Giuliano κατέχει ,επίσης, δύο ρεκόρ Guinness. Το πρώτο είναι της ταχύτερης διάνυσης 10 μέτρων πάνω στο ένα του χέρι και το δεύτερο αφορά τα περισσότερα push-ups (ο μικρός κατάφερε είκοσι) με τα δύο πόδια στον αέρα.

Ο πατέρας του, Iulian Stroe, ισχυρίζεται ότι ο μικρός έδειξε από πολύ μικρός το ενδιαφέρον του για την άθληση. «Έρχεται μαζί μου στο γυμναστήριο από τότε που γεννήθηκε.» δηλώνει στις Austrian Times.

Η διασημότητα του Giuliano έχει επίσης αποδειχτεί εξαιρετικά κερδοφόρα για την οικογένειά του, η οποία πλέον χειρίζεται τις εμφανήσεις του, σαν μάνατζερ. Ενδεικτικά, ένα βίντεο του μικρού bodybuilder πουλήθηκε έναντι 1.000 ευρώ, σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας.

Ο μικρός «σφίχτης» γίνεται μόδα | iefimerida.gr 1

Ο μικρός «σφίχτης» γίνεται μόδα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ