Λύθηκε το μυστήριο με το neon φούξια μήνυμα που προβαλλόταν στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε ποιος κρυβόταν από πίσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο με το neon φούξια μήνυμα που προβαλλόταν στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε ποιος κρυβόταν από πίσω [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο με τη φράση «δεν θέλω επαφή» που αποτυπωνόταν με neon lights στους δρόμους της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα.

Το μήνυμα εμφανιζόταν σε υπαίθριους χώρους πάρκινγκ, σε πλατείες, σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, σε γέφυρες και σε αποθήκες, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια, Πειραιώς, Μεταξουργείο, Ιερά Οδός, Γκάζι, Κωνσταντινουπόλεως, Ερμού, Μοναστηράκι, Αθηνάς).

Μοιραία όλοι άρχισαν να αναρωτιούνταν τι κρύβεται από πίσω. Αν αποτελούσε κάποια μορφή εικαστικής παρέμβασης ή μήνυμα κάποιας οργάνωσης πολιτών.

Τελικά πίσω από το μήνυμα δεν κρυβόταν τίποτα από αυτά, αλλά η διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του νέου δίσκου του Πάνου Κιάμου ο οποίος τιτλοφορείται «δεν θέλω επαφή».

Αν μη τι άλλω η καμπάνια ήταν πρωτότυπη αφού έκανε όλη την Αθήνα να αναρωτιέται τι βρίσκεται από πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ