Ανακαλύπτοντας την προσωπικότητα της μικρής Μαρίας: Η συμπεριφορά, οι συνήθειες της και η νέα ζωή της - iefimerida.gr

Ανακαλύπτοντας την προσωπικότητα της μικρής Μαρίας: Η συμπεριφορά, οι συνήθειες της και η νέα ζωή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρεμη πλέον, τακτική, πρόθυμη να μάθει καινούρια πράγματα, η Μαρία έχει κερδίσει τους ανθρώπους στο χαμόγελο του παιδιού και δείχνει ήδη τα πρώτα στοιχεία της προσωπικότητάς της.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο συνεργάτη του Χαμόγελου του Παιδιού κύριο Αλεβίζο που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Μαρία είναι ένα κορίτσι που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τάξη και στην καθαριότητα. Φροντίζει την υγιεινή της, νοιάζεται να έχει τις κούκλες της όμορφες, καθαρές και τακτοποιημένες.

Το κορίτσι εντάχθηκε αμέσως στην νέα της ζωή, αντιδρά με χαμόγελα και πρόθυμη να γευθεί κάθε νέα εμπειρία. Δεν αποκλείεται σύντομα να αρχίσει να παίρνει μέρος και στα μαθήματα που κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο εκνευρισμός που ένιωσε το παιδί τις πρώτες μέρες, αφού ξαφνικά βρέθηκε σε νέο περιβάλλον ανάμεσα σε νέους ανθρώπους έχει υποχωρήσει και τώρα η Μαρία αφήνει τους γύρω της να την γνωρίσουν και να καταλάβουν την προσωπικότητά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ