Ο Ματθαιόπουλος και άλλοι 2 βουλευτές της ΧΑ θίχτηκαν που τους αποκάλεσε ναζί μέλος του ΚΚΕ- Ζητούν 75.000 ευρώ για «ηθική βλάβη» - iefimerida.gr

Ο Ματθαιόπουλος και άλλοι 2 βουλευτές της ΧΑ θίχτηκαν που τους αποκάλεσε ναζί μέλος του ΚΚΕ- Ζητούν 75.000 ευρώ για «ηθική βλάβη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσβεβλημένοι αισθάνθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος από τους χαρακτηρισμούς που έκανε γι αυτούς ο πρώην επικεφαλής του ΠΑΜΕ στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές περί ναζισμού για τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στους τρεις βουλευτές τους αποκάλεσε «καθάρματα» που βρομίζουν τον τόπο και δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού», με αφορμή την πρόσκληση βουλευτών της Χ.Α. στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου του 2012, αναφέρει η Ελευθεροτυπία.

Οι τρεις βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος, κατέθεσαν εναντίον του αγωγή για ηθική βλάβη, με την οποία ζητούν 25.000 ευρώ ο καθένας, ενώ θα καταθέσουν και μήνυση, με τον συνήγορο τους να τονίζει πως «αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ