Όλη η αφόρητη ασχήμια αλλά και η ιδιότυπη «ομορφιά» της Αθήνας μέσα από 32 απόλυτα αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του Vice.com [εικόνες] - iefimerida.gr

Όλη η αφόρητη ασχήμια αλλά και η ιδιότυπη «ομορφιά» της Αθήνας μέσα από 32 απόλυτα αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες του Vice.com [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως έναν μοναδικής ασχήμιας, αλλόκοτο «παράδεισο» περιβαλλοντικής, αλλά και αισθητικής ρύπανσης παρουσιάζει το δημοφιλές online περιοδικό Vice.com την Αθήνα σε φωτογραφικό λεύκωμα-αφιέρωμα που δημοσίευσε χθες στον δικτυακό του τόπο.

«Μία από τις πιο παράξενες, ενδιαφέρουσες και καταθλιπτικές της Ευρώπης, με τους δρόμους της καλυμμένους από γκράφιτι και χαρτόκουτα αστέγων».

Τόσο λακωνικά σχολιάζεται το θέαμα που κατέγραψαν οι φωτογραφικές κάμερες του ιστότοπου, καταλήγοντας με την εξής παρότρυνση:

«Πρέπει να την επισκεφτείτε – Άλλωστε έχει ανάγκη τον τουρισμό»!

Δείτε τις εικόνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Αθήνα Vice.com
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ