Μιχελάκης στην Die Welt: «Κίνδυνο κοινωνικής όξυνσης θα φέρουν νέα μέτρα λιτότητας -Μόνη κερδισμένη η ΧΑ» - iefimerida.gr

Μιχελάκης στην Die Welt: «Κίνδυνο κοινωνικής όξυνσης θα φέρουν νέα μέτρα λιτότητας -Μόνη κερδισμένη η ΧΑ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης μιλά ο υπουργός Εσωτερικών στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, όπου υποστηρίζει πως είναι άμεση ανάγκη να αλλάξει ο κανονισμός «Δουβλίνο ΙΙ».

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή, την οποία κατηγόρησε πως «εκμεταλλεύθηκε την παρουσία του μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα», ενώ μάλιστα σχολίασε επικριτικά πως «δεν είναι ακροδεξιό κόμμα, αλλά ναζιστικό μόρφωμα με χαρακτηριστικά παραστρατιωτικής και εγκληματικής οργάνωσης, το οποίο πήρε ψήφους από σχεδόν όλους τους πολιτικούς χώρους».

Κλείνοντας, ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε από την ΕΕ να μην ζητήσει νέα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας, καθώς «εγκυμονούν κινδύνους κοινωνικής όξυνσης και ενισχύουν ακόμα περισσότερο τους ακροδεξιούς σχηματισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ