Τρένο στο Ρουφ: Η μοναδική αμαξοστοιχία της Αθήνας που συνδυάζει φαγητό, ποτό και θέατρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρένο στο Ρουφ: Η μοναδική αμαξοστοιχία της Αθήνας που συνδυάζει φαγητό, ποτό και θέατρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περπατώντας στην Κωνσταντινουπόλεως προς τον σταθμό του προαστιακού στο Ρουφ, πέφτεις πάνω σε κάτι πρωτόγνωρο.

Πρόκειται για το «Τρένο στο Ρουφ», τη μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, να παρακολουθήσεις κάποια θεατρική παράσταση, να πάρεις ένα ρομαντικό δείπνο ή να παρακολουθήσεις μια λογοτεχνική βραδιά.

Η αίσθηση που παρέχει αυτός ο μικρόκοσμος που έχει στηθεί στο Ρουφ είναι μοναδική, καθώς νομίζεις ότι ανήκεις στο καστ μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής και σε λίγο θα παιχτεί κάποια σκηνή αποχωρισμού ή κάποια καταδίωξη. Ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δε συμβαίνουν.

Αντίθετα μπορείς ήρεμα να απολαύσεις το φαγητό σου το οποίο είναι ιδιαίτερα γευστικό και καλομαγειρεμένο, ενώ αν πάρετε μακαρονάδα θα τη δείτε να φτιάχνεται βήμα βήμα μπροστά σας.

Φυσικά για όσους θα ήθελαν το βαγόνι μόνο δικό τους, μπορούν να κλείσουν ένα πριβέ ταξίδι, οργανώνοντας το δικό τους πάρτι.

Διεύθυνση: Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς Οδού και Γέφυρας Χαμοστέρνας), Προαστιακός Σταθμός Ρουφ
Τηλέφωνα: +30 210 52 98 922, 6937 60 49 88
http://totrenostorouf.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ