Χρυσαυγίτης προκαλεί: Το ΠΑΜΕ μας επιτέθηκε, εκείνοι ήταν οι κουκουλοφόροι - iefimerida.gr

Χρυσαυγίτης προκαλεί: Το ΠΑΜΕ μας επιτέθηκε, εκείνοι ήταν οι κουκουλοφόροι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο... ΠΑΜΕ προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για την επίθεση στο Πέραμα ένας από τους κατηγορούμενους Χρυσαυγίτες δηλώνοντας προκλητικά πως τα μέλη του συνδικάτου τους... επιτέθηκαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των προφυλακισθέντων, κατά την απολογία του στον ανακριτή, δεν αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή, ωστόσο, αρνήθηκε ότι μέλη του κόμματος επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου.

Υποστήριξε, μάλιστα, το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή, ότι δεν επιτέθηκαν εκείνοι, αλλά ότι δέχτηκαν επίθεση από τα μέλη του ΠΑΜΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «εκείνοι ήταν οι κουκουλοφόροι».

Οι τρεις από τους τέσσερις που είχαν αναγνωριστεί από τα θύματα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και για τον τέταρτο δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία, καθώς μπορεί να βρέθηκε στο σημείο, αλλά δεν εξακριβώθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ