Το νερό αδυνατίζει - Πότε πρέπει να το καταναλώνετε για να δείτε αποτέλεσμα - iefimerida.gr

Το νερό αδυνατίζει - Πότε πρέπει να το καταναλώνετε για να δείτε αποτέλεσμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη πιο γνωστή χημική ένωση το Η2Ο, δηλαδή το γνωστό σε όλους μας νερό βρίσκεται, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το μυστικό για ιδανικές αναλογίες.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Σαριτέ στο Βερολίνο όσοι συνηθίζουν να πίνουν δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα, ανεξάρτητα από τη διατροφή τους, χάνουν δύο κιλά περισσότερα από τους υπολοίπους. Και αυτό γιατί, όπως εκτιμούν οι ειδικοί το νερό δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και περιορίζει την επιθυμία για φαγητό.

Η επικεφαλής της έρευνας υποστηρίζει ότι ένας μέσος ενήλικας προσλαμβάνει 400-500 θερμίδες την ημέρα από τα ροφήματα που καταναλώνει. Συνεπώς, αν κάποιος ποντάρει στο φυσικότερο όλων, το οποίο έχει μηδενική θερμιδική αξία, είναι πιθανό να χάσει ακόμα πιο πολύ βάρος.

Οπως ανφέρει το Elle.gr, μάλιτα, παλαιότερες έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δύο ποτήρια νερό μπορούν να αυξήσουν τις μεταβολικές διεργασίες κατά 30% σε διάστημα μίας ώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ