Παπαδημούλης: «Τα ακροδεξιά χέρια του Σαμαρά, Κρανιδιώτης και Λαζαρίδης ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χ.Α.» - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: «Τα ακροδεξιά χέρια του Σαμαρά, Κρανιδιώτης και Λαζαρίδης ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χ.Α.»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο καυτό θέμα των υποκλοπών αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε πως είναι λογική η ανησυχία που επικρατεί λόγω των αποκαλύψεων σχετικά με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων στο παρελθόν. Αιχμές και κατά των συνεργατών Σαμαρά.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως επικρατεί ανησυχία «γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου πριν μερικά χρόνια καταγγέλθηκε από υπουργούς της ΝΔ ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του τότε πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου διέπρεψαν οι κ.κ. Τόμπρας και Μαυρίκης επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε μια χώρα όπου κυκλοφορούν βαλιτσάκια παρακολουθήσεων και σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση αρνείται αυτό που γίνεται σε άλλες χώρες: τη συζήτηση στη Βουλή και τη συνεννόηση ανάμεσα στη κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το πώς θα θωρακίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών».

«Ο Σαμαράς έχει θερμοκέφαλους ακροδεξιούς συνεργάτες»

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του Αρη Σπηλιωτόπουλου για το θέμα των παρακολουθήσεων αλλά και του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ κατηγόρησε ανοιχτά τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Χρύσανθο Λαζαρίδη πως «προσπαθούν μάταια αλλά επικίνδυνα να ταυτίσουν τη Χ.Α με την αξιωματική αντιπολίτευση», αποκαλώντας τους μάλιστα ως «ακροδεξιά χέρια του πρωθυπουργού».

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε διαχωρισμό στους βουλευτές της ΝΔ, τονίζοντας πως «ευτυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της ΝΔ που αντιδρά στα τυχοδιωκτικά σχέδια. Δυστυχώς όμως, οι πιο εμπρηστικοί και θερμοκέφαλοι που θέλουν να παίξουν παιχνίδια εξίσωσης Χ.Α-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πολύ πιο δίπλα στον πρωθυπουργό».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ