Η ήρεμη ζωή των βουλευτών της ΧΑ στη φυλακή: Οι Μιχαλολιάκος και Παππάς διαβάζουν και ο Λαγός γυμνάζεται - iefimerida.gr

Η ήρεμη ζωή των βουλευτών της ΧΑ στη φυλακή: Οι Μιχαλολιάκος και Παππάς διαβάζουν και ο Λαγός γυμνάζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις που υπήρχαν αρχικά σχετικά με το θέμα των συχνών εκρήξεων τους, οι χρυσαυγίτες βουλευτές περιγράφονται ως «προσεκτικοί και συνεννοήσιμοι» και δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.Στο νέο τους περιβάλλον προσαρμόζονται σιγά σιγά ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα όπως αναφέρει το Εθνος προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους σε προσωπικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς περνούν τον καιρό τους μέσα στη φυλακή διαβάζοντας βιβλία και εφημερίδες, ενώ ο σωματώδης βουλευτής Γιάννης Λαγός εκδήλωσε την επιθυμία να γυμνάζεται για όσο καιρό είναι έγκλειστος. Ωστόσο, οι βουλευτές της Χ.Α. τρώνε κανονικά από το συσσίτιο και προαυλίζονται κανονικά, με το χθεσινό μενού να περιλαμβάνει γιουβέτσι με κριθαράκι και πατατοσαλάτα με τυρί, ενώ μάλιστα ενδιαφέρονται για θέματα καθημερινότητας όπως π.χ. Το ζεστό νερό.Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οι έγκλειστοι βουλευτές της Χ.Α., είναι οι δίαυλοι επικοινωνίας με την υπόλοιποι κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξιού κόμματος, καθώς δεν μπορούν να τους επισκεφτούν στις φυλακές επειδή δεν είναι στενοί συγγενείς τους. Ετσι, η μόνη βουλευτής που μπορεί να επισκέπτεται τον Νίκο Μιχαλολιάκο είναι η Ελένη Ζαρούλια ως σύζυγος του, στην οποία ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δίνει εντολές σχετικά με την διοίκηση της οργάνωσης.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ