Δύο έργα που θα δημιουργήσουν 1.000 θέσεις εργασίας θέλει να κάνει στην Ελλάδα η ΖΤΕ - iefimerida.gr

Δύο έργα που θα δημιουργήσουν 1.000 θέσεις εργασίας θέλει να κάνει στην Ελλάδα η ΖΤΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο επενδύσεις στην Ελλάδα προωθεί ο κινεζικός όμιλος ZTE σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Χου Γουέει Γκι μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Έχουμε δύο project που θέλουμε να γίνουν στην Ελλάδα. Το ένα είναι κέντρο διαμετακομιστικό και το άλλο είναι κέντρο επισκευών και επιστροφής»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκι προσθέτοντας πως τα δύο έργα αναμένεται να δημιουργήσουν 400 με 600 θέσεις εργασίας.

«Ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει πολύ αυτά τα project που σκοπεύουμε να κάνουμε», συμπλήρωσε ο κ. Χου Γουέι Γκι, εκφράζοντας παράλληλα την «πεποίθησή» του για ένα «πολύ καλό αποτέλεσμα».

Παρόντες στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ