Στον Αρχιεπίσκοπο η οικογένεια Φωκά για το πολυκατάστημα της Τσιμισκή - iefimerida.gr

Στον Αρχιεπίσκοπο η οικογένεια Φωκά για το πολυκατάστημα της Τσιμισκή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Φωκά για να λυθεί η διαφορά που έχει o επιχειρηματικός όμιλος με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Romfea.gr, η κόρη του επιχειρηματία βρέθηκε σήμερα στην Ιερά Σύνοδο και ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μεσολαβήσει ώστε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος να υποχωρήσει και να μην προχωρήσει στην έξωση της επιχείρησης Fokas από το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή και ανήκει στην Ι. Μονή Αγίας Θεοδώρας της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πάντως δεν δείχνει να υποχωρεί καθώς δηλώνει πως για το συγκεκριμένο ακίνητο υπάρχουν άλλες συμφέρουσες προτάσεις από άλλα πολυκαταστήματα που ενδιαφέρονται για το ακίνητο και πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της Ι. Μονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ