H Subaru επέστρεψε στην Ελλάδα με την Πλειάδες Motors - iefimerida.gr

H Subaru επέστρεψε στην Ελλάδα με την Πλειάδες Motors

H Subaru επέστρεψε στην Ελλάδα με την Πλειάδες Motors
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Subaru είναι μια εταιρεία με φανατικό κοινό, που ορκίζεται τόσο στους κινητήρες boxer της όσο και στη συμμετρική της τετρακίνηση. Τον τελευταίο καιρό η ιαπωνική εταιρεία δεν ήταν παρούσα επίσημα στην Ελλάδα, όμως πλέον επιστρέφει και επιστρέφει για τα καλά. Με ένα νέο εισαγωγέα, την Πλειάδες Motors ΑΕ που ανήκει στον όμιλο της Agripan, που μέχρι πρότινος εκπροσωπούσε τη Daihatsu κι έχει παρουσία δεκαετιών στη χώρα μας.

Το πρώτο δείγμα γραφής της νέας εποχής της Subaru στη χώρα μας είναι ένα νέο κάθετο συγκρότημα στην Αθήνα, ενώ η γκάμα της αποτελείται από συνολικά 4 μοντέλα. Το πιο γνωστό είναι φυσικά το Forester, στην τελευταία του έκδοση, με τιμή εκκίνησης τις 31.050 ευρώ, το Outback αποτελεί την κορυφαία επιλογή (από 44.900 ευρώ), ενώ το BR-Z (ξεκινά από 36.850 ευρώ) με τα πολλά κοινά σημεία με το Toyota GT86 τη σπορ.

Το 4ο μοντέλο της γκάμας είναι και το πιο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το XV, το νέο και μικρότερο SUV της Subaru, που έχει κινητήρα βενζίνης 1.600 κυβικών (φυσικά boxer) με 115 ίππους, είναι στάνταρ τετρακίνητο (μοναδικό σε αυτά τα κυβικά) και ενίοτε και αυτόματο. Ο diesel του είναι 2.000 κυβικών με 143 ίππους και μπορεί κι αυτός να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο, ενώ οι τιμές του 1.600 ξεκινούν από 24.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ