Στο νομοσχέδιο για τα βραχιολάκια των κρατουμένων θα περάσει η τροπολογία για την ΕΡΤ - iefimerida.gr

Στο νομοσχέδιο για τα βραχιολάκια των κρατουμένων θα περάσει η τροπολογία για την ΕΡΤ

Στο νομοσχέδιο για τα βραχιολάκια των κρατουμένων θα περάσει η τροπολογία για τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα στη συζήτηση και ψήφιση της πρότασης νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ δημιουργεί η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει τη συγκεκριμένη πράξη. Ήδη από το ΠΑΣΟΚ έχει ζητηθεί να αποσυρθεί η πράξη και το θέμα της ΕΡΤ να έρθει ως τροπολογία σε νομοσχέδιο.Μάλιστα όπως είπε ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος η τροπολογία θα έχει έρθει αφού εκπνεύσει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα βραχιολάκια των κρατουμένων.

Η πρόταση ήταν να συζητηθεί στην επιτροπή της Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης όμως μετά τη θέση που έχει διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ ο σχεδιασμός ανατρέπεται και πριν από λίγο κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η συζήτηση της τροπολογίας αναβάλλεται. Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ακόμα και αν η πράξη δεν ψηφιστεί δεν ακυρώνονται τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την έκδοση της, δηλαδή το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ