Με σύνθημα για τον Παύλο Φύσσα αντεξουσιαστές διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας [εικόνα] - iefimerida.gr

Με σύνθημα για τον Παύλο Φύσσα αντεξουσιαστές διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κεντρικό σύνθημα «Παύλος Φύσσας, αντιφασίστας, δολοφονημένος από τα μαχαίρια των νεοναζί παρακρατικών. Κράτος και Κεφάλαιο γεννούν το φασισμό», περίπου 4.000 αναρχικοί-αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τους διοργανωτές, διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας.

Η πορεία ξεκίνησε από το Θησείο και περνώντας από την πλατεία Συντάγματος κατέληξε στα Προπύλαια, ακολουθώντας τη διαδρομή Ερμού-Αθηνάς- Σταδίου. Λόγω της πορείας δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους.

Με σύνθημα για τον Παύλο Φύσσα αντεξουσιαστές διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πριν τη διαδήλωση, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Θησείο, εκεί όπου ο μικροπωλητής Babacar Ndiaye την 1 Φεβρουαρίου 2013 σκοτώθηκε πέφτοντας στις ράγες του τρένου, μετά από καταδίωξη από τη δημοτική αστυνομία.

Αναφορά έγινε και στα δεκάδες θύματα, από επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως του Σαχτζάτ Λουκμάν που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα, ενώ πήγαινε στη δουλειά του στις 17 Ιανουαρίου 2013.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ