Στα μαλακά η Σκορδέλη, πάει για πλημμέλημα - iefimerida.gr

Στα μαλακά η Σκορδέλη, πάει για πλημμέλημα

Στα μαλακά η Σκορδέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γλίτωσε τα χειρότερα η Θέμις Σκορδέλη, αφού ο εισαγγελέας έριξε στα μαλακά την υποψήφια βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Αυτή αφορά την κατοχή κροτίδων, πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η κ. Σκορδέλη θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο την Παρασκευή (4/10). Κατά την έξοδό της από το γραφείο του Εισαγγελέα όταν ρωτήθηκε γιατί τη συνέλαβαν απάντησε «επειδή κυνηγάνε τη Χρυσή Αυγή».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά έντυπα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, 18 κροτίδες και σημειώσεις με ταχυδρομικές διευθύνσεις, περιγραφές σπιτιών και υπηκοότητα αλλοδαπών που διαμένουν εκεί, βιβλιάριο καταθέσεων με 140.000 ευρώ, σημειώσεις για τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και δυο τσάντες με προϊόντα-μαϊμού και πλαστούς ψηφιακούς δίσκους μουσικής και ταινιών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ