Η «μαφία» του Αγίου Παντελεήμονα: Ενας διοικητής Τμήματος, μια υποψήφια βουλευτής και ένας απόστρατος - iefimerida.gr

Η «μαφία» του Αγίου Παντελεήμονα: Ενας διοικητής Τμήματος, μια υποψήφια βουλευτής και ένας απόστρατος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας έπεσαν ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα, ένα απόστρατος αστυνομικός που εκτελούσε χρέη μπράβου καθώς και μια υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε πρωτοστατήσει στην ομάδα των «αγανακτισμένων κατοίκων» της περιοχής.


Ο πρώην διοικητής και μια άλλη γυναίκα συνελήφθησαν, ενώ ο απόστρατος και η Θ.Σ., η υποψήφια βουλευτής της Χ.Α. αναζητούνται. Ωστόσο, αυτό που άφησε άφωνους τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που διενήργησαν έρευνα στα σπίτια τους, ήταν το οπλοστάσιο που είχαν στήσει τα τέσσερα μέλη της ομάδας, αλλά και τα «μαϊμού» προϊόντα τα οποία βρέθηκαν σπίτι τους, γεγονός που αφήνει σοβαρές υπόνοιες παρεμπορίου.

Η αγανακτισμένη πολίτης ήταν υποψήφια της Χρυσής Αυγής

Η «αγανακτισμένη» καταζητούμενη χρυσαυγίτισα, είχε εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την κατάσταση στον Αγιο Παντελεήμονα, ενώ είχε κατέβει και υποψήφια βουλευτής με την Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, το σημαντικότερο γεγονός στο οποίο εμπλέκεται, είναι δίκη για μαχαίρωμα Αφγανών μεταναστών, η οποία έχει αναβληθεί 8 φορές, καθώς η 50χρονη Θ.Σ. παρουσίασε βεβαιώσεις για κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές, τις οποίες είχε υπογράψει ο ψυχίατρος του Δαφνίου που ελέγχεται για τις άδειες οπλοφορίας τις οποίες υπέγραφε αφειδώς σε χρυσαυγίτες βουλευτές, ενώ φαίνεται πως έκανε και εμπόριο «μαϊμού» CD και DVD τα οποία βρέθηκαν σπίτι της.

Η ομάδα των τεσσάρων, βαρύνονται με τις ακόλουθες κατηγορίες κατά περίπτωση: Της κατάχρησης εξουσίας κατ' εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης - νόθευσης κατ' εξακολούθηση, της λαθρεμπορίας, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και πνευματικής ιδιοκτησίας, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' εξακολούθηση, της παράβασης του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (αγορά - κατοχή).

Τι βρέθηκε στο σπίτι της Θ.Σ.:

Στο γραφείο του πρώην Διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Σε οικία του στα Ιωάννινα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων για τον εντοπισμό του συνταξιούχου αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τοποθετημένα από τον ίδιο σε εξώστη γειτονικού του διαμερίσματος:

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, όπου βρισκόταν η 52χρονη σύζυγός του, η οποία και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και άλλα έγγραφα, με παρόμοιες σημειώσεις, ένα κινητό τηλέφωνο, κάρτες SIM και ένα φυσίγγιο των 22 mm .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ