Αραβαντινός: Με μέλη της 17 Νοέμβρη θα μείνουν στον Κορυδαλλό οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Αραβαντινός: Με μέλη της 17 Νοέμβρη θα μείνουν στον Κορυδαλλό οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλοι αναρωτιούνται που θα οδηγηθούν μετά τα κελιά της ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτεται πως επικρατέστερη λύση είναι να οδηγηθούν στην πτέρυγα όπου κρατούνται και τα μέλη της 17 Νοέμβρη.

α Νέα», είναι η μοναδική πτέρυγα που διαθέτει επαρκή χώρο για όλους και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να χωριστεί στα δύο. Στην πτέρυγα αυτή βρίσκεται ο Κουφοντίνας μας με 15 άδεια κελιά γύρω του και στο υπόλοιπο τμήμα βρίσκονται οι Αλέκος Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος.Οπως εξήγησε ο Αντώνης Αραβαντινός στον Γιώργο Παπαχρήστο της εφημερίδας «Τ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αν παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα, τότε το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθεί στην ΣΤ' πτέρυγα όπου κρατείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος με τον Γιάννη Σμπώκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ