Φαγητά και γλυκά... τεραστίων διαστάσεων για extra large καλοφαγάδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Φαγητά και γλυκά... τεραστίων διαστάσεων για extra large καλοφαγάδες [εικόνες]

Φαγητά και γλυκά... τεραστίων διαστάσεων για extra large καλοφαγάδες [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πίτσα βάρους 100 κιλών ή ένα μπισκότο πλάτους 102 μέτρων αν μη τι άλλο προκαλούν δέος μόνο στο άκουσμα, ωστόσο, αποτελούν βραβευμένα, πραγματικά σκευάσματα για τους απανταχού λιχούδηδες και όχι μόνο.

Το φαγητό είναι ανάγκη, απόλαυση, τέχνη και ενίοτε και υπερβολή και για αυτό το λόγο οι... σεφ που ακολουθούν έδωσαν πραγματικά ρέστα με τις δημιουργίες τους.

Πίτσα 100 κιλών

Παρασκευάστηκε και καταβροχθίστηκε στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, ζύγιζε 100 κιλά και βραβεύτηκε ως η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Το τεράστιο μπισκότο

Κανένας δεν μπορεί να φάει μόνο ένα, οπότε, το 2003, η εταιρεία Immaculate Baking Company παρασκεύασε ένα μπισκότο γίγας πλάτους 102 μέτρων.

Κολοκύθα «τέρας»

Καλλιεργητές κολοκύθας από το Οχάιο έφτιαξαν τη μεγαλύτερη κολοκυθόπιτα το 2010, που ζύγιζε 3.700 γραμμάρια και η οποία καταναλώθηκε αμέσως.

Μπουρίτο για ήρωες

Το 2010 στο Μεξικό όλοι είχαν να λένε για το τεράστιο μπουρίτο που κατασκευάστηκε με τη συνδρομή 3.000 εθελοντών

Cupcake 2,5 τόνων

Το μεγαλύτερο cupcake του κόσμου ζύγιζε πάνω από 2.500 κιλά και ψήθηκε σε custom made φούρνο!

Και επειδή το μετά το φαγητό ταιριάζει και ένα καλό ποτάκι, στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια έφτιαξαν το μεγαλύτερο κοκτέιλ στον κόσμο για τους λάτρεις του αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ