Bild: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης - iefimerida.gr

Bild: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια από τις πιο προσοδοφόρες «βιομηχανίες» στη Γερμανία εξελίσσεται αυτή του αγοραίου έρωτα, σύμφωνα με την Bild η οποία, μάλιστα, προς επίρρωση αυτή παρουσιάζει την περίπτωση ενός χωριού, του Σααρμπρούκεν στο οποίο λειτουργούν περισσότεροι από 1.000 οίκοι ανοχής.

«Οοχι μόνο στο Σααρμπρούκεν. Η αγορά του πληρωμένου έρωτα έχει «εκραγεί». Γι' αυτό και η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου της γερμανικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το άρθρο, περισσότερες από 400.000 γυναίκες στη Γερμανία εργάζονται σε οίκους ανοχής τους οποίους κάθε μέρα επισκέπτονται περισσότεροι από 1,2 εκατ. άντρες που αναζητούν τον πληρωμένο έρωτα με αποτέλεσμα οι «ροζ» επιχειρήσεις να τζιράρουν ένα ποσό της τάξης των 14,5 δισ. ευρώ το χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ