Κάβουρας που προβλέπει τον καιρό έχει γίνει η νέα μασκότ της Βαλτιμόρης [εικόνα] - iefimerida.gr

Κάβουρας που προβλέπει τον καιρό έχει γίνει η νέα μασκότ της Βαλτιμόρης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ, είναι ένας κάβουρας ο οποίος έχει γίνει η μασκότ της Βαλτιμόρης, αφού σύμφωνα με τους ντόπιους μπορεί να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια τον καιρό, εντυπωσιάζοντας κοινό και μετεωρολόγους.

Ο Μπιλ έχει εδώ και δύο χρόνια, ως χορηγό την εταιρεία καβουριών Old Bay και την περασμένη Τρίτη έκανε την πρόβλεψη του, επιλέγοντας να περπατήσει προς την πλευρά που έγραφε «ζεστό Φθινόπωρο» στην εξέδρα που έχει στηθεί στο λιμάνι της Βαλτιμόρης, ειδικά για τις προβλέψεις του Μπιλ.

Η τελευταία πρόβλεψη του Μπιλ βέβαια ήταν εντελώς άστοχη, αφού είχε προβλέψει νωρίτερα χειμώνα για το 2012 κι όμως το καλοκαίρι του '12 ήταν από τα θερμότερα που έχει γνωρίσει ποτέ η Βαλτιμόρη.

Ωστόσο, οι μετεωρολόγοι φαίνεται να συμφωνούν με τα προγνωστικά του Μπιλ αυτή τη φορά, ενώ οι προβλέψεις του υποτίθεται ότι καλύπτουν ολόκληρη τη χώρα όπως εξηγεί στην Huffington Post η Κάθλι Σάφερ, εκπρόσωπος της εταιρείας Old Bay.

Δεδομένου ότι το κόλπο είναι σχεδιασμένο από μια εταιρεία που προορίζει τα καβούρια για την κατσαρόλα, πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί στο συμπαθές καρκινοειδές μετά την πρόβλεψη της Τρίτης.

Η Σάφερ εξηγεί ότι ένας ειδικός ψαράς τον πιάνει κάθε φθινόπωρο. Αλλά δεδομένου ότι ο Μπιλ δεν έχει αναγνωριστικά σημάδια, ή κάτι που να τον ξεχωρίζει από τα άλλα καβούρια, δεν είναι διόλου απίθανο, ο κάβουρας μετεωρολόγος να βρεθεί στις συσκευασίες της εταιρείας κάποια μέρα, όπως παραδέχτηκε και η Σάφερ.

Κάβουρας που προβλέπει τον καιρό έχει γίνει η νέα μασκότ της Βαλτιμόρης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Κάβουρας που προβλέπει τον καιρό έχει γίνει η νέα μασκότ της Βαλτιμόρης [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ