Γάμος χωρίς κόστος – Δωρεάν μυστήριο για άνεργους μελλόνυμφους υποσχέθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος - iefimerida.gr

Γάμος χωρίς κόστος – Δωρεάν μυστήριο για άνεργους μελλόνυμφους υποσχέθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος

Γάμος χωρίς κόστος – Δωρεάν μυστήριο για άνεργους μελλόνυμφους υποσχέθηκε ο μητρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόστος του θρησκευτικού γάμου μπορεί να οδηγήσει τα ζευγάρια στο δημαρχείο. Ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος βρήκε απάντηση για αυτό, αφού υποσχέθηκε δωρεάν μυστήριο για τους μελλόνυμφους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.Οπως προανήγγειλε, θα υπάρχει μέριμνα για άπορους και άνεργους, προκειμένου να μπορούν να τελέσουν θρησκευτικό γάμο με μηδενικό κόστος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρμόδιο γραφείο της μητρόπολης, το οποίο θα φροντίσει να γίνει το μυστήριο δωρεάν.

«Βεβαίως φαίνεται να κοστίζει ο θρησκευτικός γάμος, αλλά αυτό είναι εντελώς σχετικό. Πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι η Εκκλησία δεν απαιτεί τίποτα για να τελέσει ένα γάμο. Αυτή είναι η εντολή και αυτό είναι το καθεστώς. Οπως με πληροφορούν μάλιστα αρκετοί ιερείς, όντως πολλοί γάμοι τελούνται, χωρίς να δοθούν χρήματα στην Εκκλησία», είπε ο μητροπολίτης.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ