Εφευρέθηκαν οι σκόνες που θα τρώμε στο εξής για να μην καταστρέφουμε άλλο τον πλανήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφευρέθηκαν οι σκόνες που θα τρώμε στο εξής για να μην καταστρέφουμε άλλο τον πλανήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές οι σκόνες εφευρέθηκαν από τον Ρομπ Ράινεχαρτ, έναν νεαρό αμερικανό μηχανικό. Η σκόνη-τροφή ονομάζεται Soylent Green χάρη στην οποία δεν θα χάνουμε πιά χρόνο και χρήμα για το φαγητό και κυρίως δεν θα καταστρέφουμε άλλο τον πλανήτη.


Οι εν λόγω σκόνες ανακατεύονται και δίνουν ένα ποτό το οποίο επιτρέπει σε κάποιον να σταματήσει να τρώει. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ιχθυέλαια ολιγοσάκχαρα και αντιοξειδωτικά. Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι η τέλεια λύση και λύνει τα εξής προβλήματα:

Ο νεαρός ερευνητής έζησε πίνοντας αυτό το ποτό επί ένα μήνα, υπό ιατρική παρακολούθηση και ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε πλήρη φόρμα. Τονίζει επίσης ότι το εν λόγω ποτό πρέπει να παρασκευάζεται καθημερινά ώστε να είναι φρέσκο.
Οπως αναφέρει τα λαχανικά και τα φρούτα δεν είναι απαραίτητα: «Χρειαζόμαστε βιταμίνες και μέταλλα όχι φρούτα. Χρειαζόμαστε γλουτένη, όχι ψωμί. Καλό είναι να τρώει κάποιος αλλά στην τροφή δεν έχουν όλοι πρόσβαση. Η τροφή πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα και να γίνει προσωπική υπόθεση του καθενός».
Η ανακάλυψή του προκαλεί διαφωνίες, όπως είναι φυσικό, ειδικά για την ικανότητά μας να σταματήσουμε να τρώμε, να μοιραζόμαστε τις στιγμές ενός γεύματος.

Αυτός είναι ο αμερικανός ερευνητής:

Εφευρέθηκαν οι σκόνες που θα τρώμε στο εξής για να μην καταστρέφουμε άλλο τον πλανήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ