Γαλλική επανάσταση στο Ευρωμπάσκετ – Απέκλεισαν την Ισπανία, κόντρα στη Λιθουανία στον τελικό - iefimerida.gr

Γαλλική επανάσταση στο Ευρωμπάσκετ – Απέκλεισαν την Ισπανία, κόντρα στη Λιθουανία στον τελικό

Γαλλική επανάσταση στο Ευρωμπάσκετ – Απέκλεισαν την Ισπανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και οι τρικολόρ περίμεναν δύο χρόνια για να... μυήσουν στη γαλλική κουζίνα τους Ισπανούς. Κατάφεραν όμως να πάρουν εκδίκηση για το 2011 και αποκλείοντας τους Ιβηρες πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωμπάσκετ την Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λιθουανία.

Σε ένα απίστευτο ματς, οι Γάλλοι πήραν εκδίκηση για το χαμένο τελικό της διοργάνωσης του 2011 από τους Ισπανούς, κερδίζοντας στην παράταση με 75-72. Ετσι, έπειτα από δύο διαδοχικές κατακτήσεις της διοργάνωσης, οι Ιβηρες θα αναγκαστούν να παίξουν στο μικρό τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Κροάτες, οι οποίοι δεν είχαν τύχη απέναντι στη Λιθουανία, που υπό την καθοδήγηση του πρώην ομοσπονδιακού της εθνικής μας ομάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, πήρε τη νίκη με 77-62.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ