Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να κάνει ο σούπερ σταρ Τζέρεμι Αρονς μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα - iefimerida.gr

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να κάνει ο σούπερ σταρ Τζέρεμι Αρονς μόλις πάτησε το πόδι του στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σπα, ένα σπα! Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε να κάνει ο αστέρας Τζέρεμι Αϊρονς φτάνοντας χθες στις 5.15 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ σήμερα ετοιμάζεται να δειπνήσει με την υπουργό Ολγα Κεφαλογιάννη.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:
«Ο Τζέρεμι Άιρονς λατρεύει την Ελλάδα. Ένας ταλαντούχος, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος διακρίνεται για την σεμνότητα και το ήθος του. Θυμάμαι τον sweet Τζέρεμι να περπατάει στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει σημαντικές παραστάσεις Ελλήνων και ξένων συναδέλφων του. Η τελευταία του στιλιστική εμφάνιση σχολιάστηκε έντονα. Φαρδιά παντελόνια, κάτι σαν... κελεμπία από πάνω και αρχαιοελληνικά σανδάλια. Τον έχω συναντήσει σε περιοχές γύρω από την Ακρόπολη. Άνετο, με ένα ψάθινο καπέλο να απολαμβάνει τις βόλτες του στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και αργότερα το φαγητό του σε μικρά ταβερνάκια της περιοχής. Πολλές φορές κατεβαίνει στο Θησείο και στο Γκάζι. Ακριβώς όπως κάνει ένας ακόμα λάτρης της Ελλάδας, ο διάσημος Γάλλος μετρ Jean Paul Gaultier.
Το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλια του σε αθηναϊκό εστιατόριο. Κοντά του αγαπημένοι φίλοι. Λίγες ώρες πριν (έφτασε στη «Μεγάλη Βρετανία» στις 5.15 το απόγευμα) έκανε χαλαρωτικό μασάζ στο GB Spa που βρίσκεται στο υπόγειο του ιστορικού ξενοδοχείου
Η πρεμιέρα στο Μέγαρο και το δείπνο στο Fuga
Ο Τζέρεμι Άιρονς και ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Μπίλι Όγκουστ βρίσκονται στην Ελλάδα για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Νυχτερινό Τρένο για την Λισαβόνα». Μια πρεμιέρα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αλεξάνδρου Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών απόψε το βράδυ. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο international best seller του Πασκάλ Μερσιέ. Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής μετά το τέλος της ταινίας θα ανέβουν στο «ψηλότερο σημείο» του Μεγάρου Μουσικής. Εκεί όπου βρίσκεται το εστιατόριο "Fuga". Στα πόδια τους η πόλη των Αθηνών. Η θέα από το συγκεκριμένο σημείο είναι εξαιρετική. Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και άλλες σημαντικές προσωπικότητες θα παρακαθίσουν στο δείπνο. Οι συζητήσεις με τον Τζέρεμι ο οποίος σίγουρα διαθέτει υψηλή κουλτούρα είναι πάντα απολαυστικές.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ