O Πάνος Καμμένος κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης Πορτοσάλτε, Καψή, Παπαχρήστο - Απάντηση ΣΚΑΪ με αγωγή - iefimerida.gr

O Πάνος Καμμένος κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης Πορτοσάλτε, Καψή, Παπαχρήστο - Απάντηση ΣΚΑΪ με αγωγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που δέχθηκε το απόγευμα στο Κερατσίνι, τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο, Μανώλη Καψή και Άρη Πορτοσάλτε. Με αγωγή απάντησαν ο ΣΚΑΙ και ο Αρης Πορτοσάλτε.

«Είμαι καλά, ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης υπάλληλοι συμφερόντων που θίγουμε, όπως ο Καψής ο Πορτοσάλτε, ο Παπαχρήστος», είχε γράψει νωρίτερα στο twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων», παραπέμποντας στο άρθρο 120 του Συντάγματος («η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»).

Κατά την έξοδό του από το Ναυτικό Νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί για προληπτικές εξετάσεις, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης σε βάρος του είναι «όλοι εκείνοι οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντα» και αποκάλεσε για μια ακόμη φορά «ηθικό αυτουργό» της επίθεσης εναντίον του τον Αρη Πορτοσάλτε.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι η επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι, σχετίζεται με τη δίκη του δήλωση περί λινταρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα απάντησε σε υψηλούς τόνους λέγοντας πως «χθες από το MEGA, ο δικός σας δημοσιογράφος, ο αδελφός του υπουργού, ο κ. Καψής, προέτρεψε να με λιντσάρουν». Τέλος, μίλησε εξάλλου για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από «παρακρατικούς και νεοναζιστές» που «επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ