Αλλάζει τώρα την ομολογία της η σύζυγος του δολοφόνου – Εμπλέκει και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Αλλάζει τώρα την ομολογία της η σύζυγος του δολοφόνου – Εμπλέκει και τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχώς νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της ομολογίας της συζύγου του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα που παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ζήτησε να απομακρύνει τα στοιχεία που τον συνδέουν με την Χρυσή Αυγή. Ομως δεν τα πέταξε στα σκουπίδια αλλά τα πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη στην ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής, η σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά είχε μεν καταθέσει αρχικά ότι τα πράγματα αυτά τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, όμως η απεργία των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας την ανάγκασε να ανασκευάσει την κατάθεσή της. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε ότι τα πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια. Το συγκεκριμένο σπίτι ερευνήθηκε από την ΕΛ. ΑΣ παρουσία εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του εκτενούς ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν μπλούζες και άλλο υλικό. Εξετάζεται το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης κατά της συζύγου του δράστη αλλά και της συζύγου του προέδρου της Τ.Ο., για ψευδορκία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ