Ζήστε σαν γαλαζοαίματοι – Ενοικιαστήριο στην ερωτική φωλιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Ζήστε σαν γαλαζοαίματοι – Ενοικιαστήριο στην ερωτική φωλιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Ζήστε σαν γαλαζοαίματοι – Ενοικιαστήριο στην ερωτική φωλιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες ευκαιρίες έχει κανείς να ζήσει σαν πρίγκιπας αν δεν ανήκει πράγματι σε γαλαζοαίματη οικογένεια; Ο τυχερός που θα νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι στη βόρεια Ουαλία θα μπορεί να το ισχυρίζεται πάντως. Πρόκειται για την «ερωτική φωλιά» του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, στην οποία μπήκε ενοικιαστήριο.

Πρόκειται για την αγροικία στην οποία θεωρείται πως το ζευγάρι πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια. Εχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, ιδιωτική παραλία και απίστευτη θέα στο εθνικό πάρκο που βρίσκεται εκεί. Οπως φαίνεται, οι δύο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στο παλάτι του Κένσιγκτον, στο οποίο έγιναν εργασίες ανακατασκευής όσο ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ετοιμάζονταν για την «άφιξη» του πρίγκιπα Γεωργίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ως τώρα δεν είχε δημοσιοποιηθεί η τοποθεσία του σπιτιού στο οποίο ζούσε το ζευγάρι- και ούτε βέβαια φωτογραφίες του- για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ