Υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου: Με μύθους για παλάτια και μίζες οδηγήσατε στο εδώλιο τον πρώην υπουργό - iefimerida.gr

Υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου: Με μύθους για παλάτια και μίζες οδηγήσατε στο εδώλιο τον πρώην υπουργό

Υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου: Με μύθους για παλάτια και μίζες οδηγήσατε στο εδώλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για στοχοποίηση και την ενοχοποίηση του Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και τους μύθους που συνοδεύουν τον πρώην υπουργό στη διαδρομή του μέχρι το εδώλιο έκανε λόγο στην αγόρευσή του ο πρώτος υπερασπιστής του Λεωνίδας Κότσαλης.

Ο πρώτος μύθος αφορά το «παλάτι», που δεν είναι άλλο από το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Κότσαλης, «για ένα οροφοδιαμέρισμα 180 τμ με εμφάνιση ενός καλού αστικού σπιτιού».

Ο δεύτερος μύθος αφορά τη διασπορά του ονόματος του Ακη Τσοχατζόπουλου στη γερμανική δικογραφία που έχει όμως καταρριφθεί. «Αφωνος -κατά τον υπερασπιστή του κ. Τσοχατζόπουλου- ο νομικός κόσμος της χώρας παρακολουθεί την εξέλιξη της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν καταγραφεί δικονομικές ακροβασίες».

Ολα αυτά οδήγησαν σε στοχοποίηση και ενοχοποίηση, πρόσθεσε, του εντολέα του.

Ο κ. Κότσαλης χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αναφορές σχετικά με το ενδιαφέρον του πρώην υπουργού για τη σύζυγο και την κόρη του.

«Ο Ακης Τσοχατζόπουλος πράγματι έδειξε ενδιαφέρον, ικέτευσε, όπως ειπώθηκε, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, προσκρούοντας όμως, σθεναρά στην άρνηση να της δώσει βοήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ