Κρυμμένος σε θάμνους και ντυμένος Ράμπο - Κι όμως προπονητής της Τζένοα κατασκόπευε έτσι την Σαμπντόρια - iefimerida.gr

Κρυμμένος σε θάμνους και ντυμένος Ράμπο - Κι όμως προπονητής της Τζένοα κατασκόπευε έτσι την Σαμπντόρια

Κρυμμένος σε θάμνους και ντυμένος Ράμπο - Κι όμως έτσι κατασκόπευε την Σαμπντόρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποδοσφαιρική κατασκοπεία δεν είναι κάτι νέο. Συνήθως όμως έτσι ονομάζεται η παρουσία ανθρώπων μίας ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά έναν μελλοντικό αντίπαλο. Αυτό που συνέβη όμως στην προπόνηση της Σαμπντόρια σίγουρα δεν ήταν συνηθισμένο. Γιατί άνθρωπος της Τζένοα ήταν ντυμένος «Ράμπο» και παρακολουθούσε την προπόνηση της επόμενης αντιπάλου στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ιστορία έκανε βέβαια το γύρο του κόσμου, αφού ο Λούκα Ντε Πρα δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. Ο προπονητής της ομάδας νέων της Τζένοα φόρεσε στολή παραλλαγής, κρύφτηκε σε ένα θάμνο και άρχισε να κρυφοκοιτάζει την προπόνηση της Σαμπντόρια. Για κακή του τύχη, δύο οπαδοί της ομάδες αντιλήφθηκαν κίνηση από τους θάμνους και ειδοποίησαν τους ανθρώπους του συλλόγου.

Επειτα από σύντομο κυνηγητό, εκείνοι τον έπιασαν. Η Σαμπντόρια φαίνεται πως αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό. Ανακοίνωσε ότι ο προπονητής απέτυχε να νικήσει την αντικατασκοπεία της ομάδας και ότι δεν έπιασαν... αιχμαλώτους, καθώς «αφού αποκαλύφθηκε, ο στρατιώτης της αντίπαλης πλευράς αφεθηκε ελεύθερος να γυρίσει στη βάση του». Μάλιστα επεσήμαναν πως πρέπει κανείς να συγχωρεί τους αντιπάλους του, αφού αυτό «τους εκνευρίζει περισσότερο»!

Αντίθετα η Τζένοα βιάστηκε να αποκηρύξει τις πράξεις του προπονητή. Οπως ανακοίνωσε, ο Ντε Πρα λειτουργούσε αυτοβούλως και χωρίς να του έχει δοθεί κάποια σχετική εντολή από την ομάδα, ενώ τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ