Πασίγνωστη «φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού εξομολογείται: Πρότυπό μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη - iefimerida.gr

Πασίγνωστη «φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού εξομολογείται: Πρότυπό μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πασίγνωστη «φίρμα» του ελληνικού τραγουδιού εξομολογείται: Πρότυπό μου ήταν η Αλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώνει «χορτάτος». Ξεκίνησε από το μηδέν, δεν είχε «στον ήλιο μοίρα», όπως λέει ο πασίγνωστος τραγουδιστής, αλλά έκανε μεγάλη καριέρα που δεν την περίμενε. Παραδέχεται ότι είναι cult, αλλά διαχρονικός όπως συμπληρώνει, και εξομολογείται πως πρότυπό του ήταν πάντα η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ μιλά για τη μεταξύ τους συνεργασία που δεν έγινε τελικά.

Παρά την επιτυχημένη καριέρα του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε, όταν τον μετέφεραν από το ένα ορφανοτροφείο στο άλλο. «Πέρασα και καλά και δύσκολα χρόνια, αλλά στην ουσία ήταν μία φυλακή», λέει. Μάλιστα, στην πορεία τον έστειλαν σε μία σχολή για να γίνει γεωργός. «Κάτι που δεν μου ταίριαζε καθόλου, οπότε έγραψα στην οικογένειά μου πως θα αυτοκτονήσω αν δεν έπαιρναν από εκεί», διηγείται, ενώ στην πορεία τον έγραψαν σε μίά τεχνική σχολή για να γίνει ηλεκτρολόγος, «αλλά δεν ξέρω να αλλάξω ούτε ασφάλεια», όπως παραδέχεται, καθώς το μυαλό του ήταν πάντα στο τραγούδι.

Μάλιστα, στην πορεία του είχε πάντα ένα πρότυπο. «Ινδαλμά μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη!», εξομολογείται και προσθέτει για τη συνεργασία που δεν έγινε: «Την εποχή που σκεφτόταν να ανεβάσει το "Grease" μου είχε κάνει πρόταση να συνεργαστούμε. Τελικά ανέβασε το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" και η συνεργασία μας αναβλήθηκε».

Τέλος αναφέρθηκε και στον τίτλο του εκκεντρικού που του αποδίδουν. «Ναι, ήταν και είναι εκκεντρική η εικόνα μου. Δεν έχω δει κανέναν να ντύνεται έτσι. Εχουν όμως προσπαθήσει αρκετοί να με αντιγράψουν όπως και κάποιοι που δεν το άντεχαν όλο αυτό», λέει και καταλήγει: «Μπορεί να είμαι cult αλλά παραμένω διαχρονικός και το έχω αποδείξει. Είμαι αυθεντικός, αληθινός και όχι δήθεν».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ