Δημοσκόπηση Metrisi: Μισή μονάδα μπροστά η ΝΔ με 21,2%- Εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Metrisi: Μισή μονάδα μπροστά η ΝΔ με 21,2%- Εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα μισής μονάδας της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi, με την ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 21,2%. Εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ.

Ειδικότερα, στην δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Νέα Δημοκρατία προηγείται μισή μονάδα του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 20,7%, με την Χρυσή Αυγή να είναι σταθερά τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά, καθώς συγκεντρώνει το 10,8%. ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ «μάχονται» για την τέταρτη θέση, με το κόμμα της συγκυβέρνησης να συγκεντρώνει 5,4%, το Κομμουνιστικό Κόμμα να ακολουθεί με 5,2%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ακολουθούν με 5,1%. Εκτός Βουλής δείχνει η δημοσκόπηση την ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%, ενώ «άλλο κόμμα» επιλέγει το 6,4% των ερωτηθέντων. Στο 23% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 37,4% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 28,4%, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς που συγκεντρώνει το 40,5% των προτιμήσεων.

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ