Δικαιοσύνη: Ο Ακης και ο Ζήγρας νόμιζαν πως δεν θα τους πιάσουν ποτέ και ζούσαν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά του Δημοσίου - iefimerida.gr

Δικαιοσύνη: Ο Ακης και ο Ζήγρας νόμιζαν πως δεν θα τους πιάσουν ποτέ και ζούσαν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά του Δημοσίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεπεισμένη πως στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου υπάρχουν ακόμη ασύλληπτοι συνεργάτες του πρώην υπουργού αλλά και «μίζες» οι οποίες έχουν βρει καταφύγιο σε διάφορα μέρη του κόσμου είναι η Πολιτική Αγωγή.

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου, υποστηρίζουν ότι τόσο ο κ. Τσοχατζόπουλος όσο και ο κ. Ζήγρας έπαιρναν αρκετά χρήματα «κάτω από το τραπέζι» από τα εξοπλιστικά προγράμματα για να διάγουν πολυτελή βίο.

Ειδικότερα, οι συνήγοροι του Δημοσίου θεωρούν ως κομβική περίοδο το πρώτο διάστημα μετά την κρίση των Ιμίων, όπου το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων σε εξωφρενικά ποσά, την ίδια στιγμή που όπως αναφέρει η Πολιτική Αγωγή οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες κατάφεραν να προσεγγίσουν εν τέλει τον πανίσχυρο τότε υπουργό.

Η Πολιτική Αγωγή, επέκρινε τον πρώην υπουργό και την ομάδα του και για τον τρόπο δράσης τους, καθώς υποστήριξε σχετικά με τον τρόπο που γινόταν η προώθηση των προγραμμάτων, λέγοντας πως «πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά. Αλλά οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».

Ο εκνευρισμός του υπουργού, ήταν διάχυτος κατά τη διάρκεια της αγόρευσης της Πολιτικής Αγωγής, καθώς κάποια στιγμή ο Ακης Τσοχατζόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον προσφωνούσαν είπε: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ