Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση στο Πέραμα - Ερευνες για τους δράστες της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ - iefimerida.gr

Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση στο Πέραμα - Ερευνες για τους δράστες της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιγάντια αστυνομική επιχειρήση στήθηκε στο Πέραμα από νωρίς την Παρασκευή. Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε ελέγχους στους δρόμους αλλά ακόμη και κατ' οίκον έρευνες, για τον εντοπισμό των ανθρώπων που επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ το βράδυ της Πέμπτης.

Από τις εκτεταμένες έρευνες έγιναν 24 προσαγωγές, ενώ οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους τρεις από τους δράστες. Αυτό προέκυψε από την αναγνώριση που έκαναν τα θύματα, ενώ ο ένας ταυτοποιήθηκε από τα αποτυπώματά του, καθώς είναι σεσημασμένος. Πρόκειται για άτομο που αναφέρεται ως συνοδός μεγαλοεργολάβου και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών σε ένα σπίτι που έμεναν Αιγύπτιοι.

Η επίθεση έγινε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε συνεργείο του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση στη Λ. Δημοκρατίας, στο Πέραμα. Μία ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών τους επιτέθηκε με καδρόνια και λοστούς με αποτέλεσμα των τραυματισμό οχτώ ατόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ